Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme
Kodi i Produktit: prod031
Buqetë me trëndafila të kuq, zambakë ylli, trëndafila ngjyrë pjeshke, karafila rozë, margaritë e bardhë. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet