Durim

Durim
Kodi i Produktit: prod033
Buqetë me trëndafila të bardhë, zambakë, trëndafila rozë, karafila, lule bretkosë. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet

Please note we are now unable to accept more orders for delivery on Valentines Day. We we reopen our online ordering on 16th February.