Përulësi

Përulësi
Kodi i Produktit: prod034
Buqetë me trëndafila të bardhë, karafila rozë. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet