Mirënjohje

Mirënjohje
Kodi i Produktit: prod037
Buqetë me 5 trëndafila të kuq, 5 trëndafila të bardhë, gipsofila. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet