Bukuri madhështore

Bukuri madhështore
Kodi i Produktit: prod038
Buqetë me zambakë, garbera portokalli, lule ari, karafila. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet