Frymëzim

Frymëzim
Kodi i Produktit: prod039
6 zambakë ylli, 6 trëndafila të kuq, gipsofila. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet