Pafajësi

Pafajësi
Kodi i Produktit: prod042
24 trëndafila të kuq, 24 margarita të verdhë, trëndafila të bardhë. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet

Please note we are now unable to accept more orders for delivery on Valentines Day. We we reopen our online ordering on 16th February.