Lavdi

Lavdi
Kodi i Produktit: prod043
Buqetë me garbera të kuq, karafila të bardhë, trëndafila të kuq. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet