Dëshirë

Dëshirë
Kodi i Produktit: prod047
12 trëndafila rozë, zambak ylli. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet