Përsosmëri

Përsosmëri
Kodi i Produktit: prod048
Buqetë me 6 trëndafila të bardhë. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet