Përkryerje

Përkryerje
Kodi i Produktit: prod049
Buqetë me 24 trëndafila të kuq me një cohë abake. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet