Lartësi

Lartësi
Kodi i Produktit: prod051
Buqetë me 24 trëndafila të kuq, gipsofila. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet