Dashuria e Gruas

Dashuria e Gruas
Kodi i Produktit: prod052
Buqetë me 6 trëndafila të kuq, gipsofila. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet