E paharrueshme

E paharrueshme
Kodi i Produktit: prod053
Buqetë e vogël me 6 trëndafila të kuq, 6 lule të bardha. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet