Paqe

Paqe
Kodi i Produktit: prod054
Buqetë me 12 trëndafila rozë me gipsofila. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet