Hare e ardhshme

Hare e ardhshme
Kodi i Produktit: prod056
Buqetë me 7 trëndafila të bardhë. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet