Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër
Kodi i Produktit: prod060
Buqetë me 36 trëndafila të bardhë. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet