Paç Fat

Paç Fat
Kodi i Produktit: prod063
Buqetë me 12 trëndafila të kuq në abaka. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet