Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore
Kodi i Produktit: prod064
12 trëndafila të bardhë me orkide. Përfshihet shportë që varet dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet