Kujdesi Amënor

Kujdesi Amënor
Kodi i Produktit: prod065
6 trëndafila ngjyrë pjeshke, orkide jete , karafila ngjyrë pjeshke. Përfshihet shportë që varet dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet