Dashuri e Braktisur

Dashuri e Braktisur
Kodi i Produktit: prod066
Trëndafila të kuq, jargavan, manushaqe, orkide të verdha. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet