Gazmore

Gazmore
Kodi i Produktit: prod067
Gerbera të kuq, trëndafila të kuq, zambakë të bardhë. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet