Dashuri e pa shkëmbyer

Dashuri e pa shkëmbyer
Kodi i Produktit: prod069
Buqetë me zambakë ylli, zambakë të bardhë, karafila rozë, trëndafila të bardhë, gipsofila. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet