Serenatë

Serenatë
Kodi i Produktit: prod072
Orkide flutur, orkide portokalli, orkide vjollcë. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet