Qejf

Qejf
Kodi i Produktit: prod073
Orkide blu, trëndafila rozë, gerbera rozë, karafila të vegjël rozë, zambakë të bardhë. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet