Guximtare

Guximtare
Kodi i Produktit: prod074
Gerbera të kuq, trëndafila të kuq, trëndafila të bardhë, zambakë të bardhë. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet