Ashpërsi

Ashpërsi
Kodi i Produktit: prod075
Buqetë me trëndafila të kuq, trëndafila të bardhë dhe gladiola të bardha. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas) .
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet