Forcë

Forcë
Kodi i Produktit: prod078
Buqetë me 9 trëndafila, karafila të vegjël të bardhë. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet