Pajtim

Pajtim
Kodi i Produktit: prod081
3 trëndafila të kuq, 4 trëndafila rozë, 3 gerbera të bardhë, gerbera të kuq, karafila të bardhë, zambakë të bardhë, orkide të verdha. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet

Shtoni artikuj

Chocolates:

  • Chocolates Box (Varies)

Teddy Bears:

  • Teddy (Varies)