Shije e Mirë

Shije e Mirë
Kodi i Produktit: prod083
Trëndafila të verdhë, trëndafila portokalli, sumbulla, karafila të vegjël portokalli, karafila të bardhë. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse.
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet