Dashuri Besuese

Dashuri Besuese
Kodi i Produktit: prod084
3 tulipanë të kuq, 3 trëndafila të kuq, 3 margarita të bardhë, orkide. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet