Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë
Kodi i Produktit: prod085
4 trëndafila vjollcë, 4 trëndafila rozë të modës së vjetër, 4 trëndafila blu, trëndafila të vegjël rozë. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet