Rehati

Rehati
Kodi i Produktit: prod087
Zambakë të bardhë, karafila rozë, orkide livande, trëndafila të kuq, gerbera të vegjël, trëndafila rozë. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet