Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë
Kodi i Produktit: prod092
Buqetë me zambakë ylli, gerbera të kuq, 3 trëndafila të kuq. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet