Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme
Kodi i Produktit: prod099
Buqetë me trëndafila të bardhë, rozë dhe karafila të bardhë. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet