Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri
Kodi i Produktit: prod101
4 zambakë ylli, 7 trëndafila të kuq. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet