Mendime Qiellore

Mendime Qiellore
Kodi i Produktit: prod105
Zambakë yll, trëndafila ngjyrë pjeshke, karafila të bardhë e të verdhë. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet