Të Përkas Ty

Të Përkas Ty
Kodi i Produktit: prod106
3 gerbera, karafila të bardhë dhe blu, gipsofila. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet