Modesti

Modesti
Kodi i Produktit: prod108
Buqetë me 8 trëndafila të kuq, zambakë yll, gipsofila. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas). 8
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet