Bukuri Tekanjoze

Bukuri Tekanjoze
Kodi i Produktit: prod110
Buqetë me trëndafila të kuq, gipsofila. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet