Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë
Kodi i Produktit: prod112
Buqetë me zambakë ylli, trëndafila të kuq mesatarë. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet