Dashuri Për Natyrën

Dashuri Për Natyrën
Kodi i Produktit: prod114
Buqetë me 16 trëndafila rozë, gipsofila. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet