Joshje Sekrete

Joshje Sekrete
Kodi i Produktit: prod115
Zambakë të bardhë ylli, trëndafila rozë, karafila të bardhë, gipsofila. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet