Meritë

Meritë
Kodi i Produktit: prod116
3 zambakë yll, trëndafila të kuq, karafila të bardhë. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet