Pranim Dashurie

Pranim Dashurie
Kodi i Produktit: prod118
Buqetë abakaje me trëndafila të bardhë e të kuq. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet