Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat
Kodi i Produktit: prod122
Zambakë yll, orkide flutur, karafila rozë, trëndafila rozë. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet