Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur
Kodi i Produktit: prod123
Buqetë me trëndafila të kuq, të bardhë dhe karafila rozë. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet