Hijeshi e Pjekur

Hijeshi e Pjekur
Kodi i Produktit: prod124
Buqetë me trëndafila të kuq dhe të bardhë. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet