Dashuri e Shenjtë

Dashuri e Shenjtë
Kodi i Produktit: prod125
Zambakë yll, trëndafila të kuq, karafila të bardhë të vegjël. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet