Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta
Kodi i Produktit: prod128
Zambakë yll, trëndafila të kuq. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet